top of page

2020!

Een nieuw jaar, wij wensen iedereen natuurlijk liefde, gezondheid en geluk!

Deze drie wensen wij natuurlijk ook voor onze koeien en kalfjes. Aan liefde geen gebrek, maar op gezondheid en wat geluk kunnen we hopen. Uiteraard hebben we dat zelf ook wat in de hand. Door de juiste voeding, verzorging en het tijdig inschakelen van een veerarts kun je de gezondheid zeker sturen, maar een beetje geluk heb je ook nodig.

2020, een jaar met nieuwe voornemens en plannen. Nieuwe filmpjes maken, zodat het voor mensen nog duidelijker wordt, hoe we ons bedrijf runnen. Lessen in elkaar zetten voor schoolgaande kinderen, zodat ze praktisch aan de slag kunnen. Hoe leuk is het om rekenen niet in het klaslokaal te doen, maar in de praktijk te gaan meten en rekenen. Hoeveel water kan er in de waterbak? Hoeveel melk geven de koeien samen? Hoe groot moet dan de melktank zijn? Hoeveel kalfjes zitten er in een hok? Hoeveel ruimte heeft een kalf? Of het vak biologie? Hoe ziet het bodemleven eruit? Welke belangrijke bouwstenen bevat melk?Waar zijn deze stoffen belangrijk voor? Hoe werken de magen van de koe? Hoe warm is de koe? Dit zijn zomaar een paar vragen. Zo zijn er voor verschillende vakken, voor verschillende leeftijdsgroepen plannen te bedenken om een hele interessante les te krijgen op een unieke plek. Wij denken graag met u mee!

Wij hopen dat we dit jaar vele aanmeldingen krijgen van scholen! We hopen geweldige lessen te geven, waar kinderen nog vaak met een glimlach aan terug denken.


27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page