top of page

Corona versoepelingen

Net nu er verregaande versoepelingen zijn en we met z'n allen weer meer mogen, is er bij ons in huis Corona. Het kon ook niet uitblijven, dachten we meermaals en zo was het raak. Gelukkig weinig klachten en de quarantainetijd is verkort, dus we zijn er hopelijk snel klaar mee! Na deze vakantie, als het voorjaar zich aan gaat dienen en het weer zeer waarschijnlijk beter gaat worden is er dan alle tijd om iedereen weer uit te nodigen voor een prachtige les.


In deze vakantie is er nu dus tijd om de plannen voor komende zomer uit te werken. Wat gaan we doen? Boerderijlessen, rondleidingen en picknicks of nog meer?

Ons doel is en blijft om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met het boerderijleven, te laten zien waar eten vandaan komt en hoe we ervoor zorgen dat we dat op een manier doen, waarbij we in alles rekening houden met het welzijn van onze dieren, maar ook met het milieu en 100% veiligheid van een goed en gezond product voor mensen. Daarnaast willen we de kloof, die er helaas nog steeds is, tussen boer en burger verder verkleinen. Want we willen graag laten zien wat we doen op ons melkveebedrijf en waarom we het doen!


Graag tot ziens!
14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page