top of page

De hele zomer picknicken!

Bijgewerkt op: 13 jun. 2021

Twee dagen met prachtig weer en hele enthousiaste bezoekers, die hebben genoten van een lekker gevulde picknicktas! Daar krijg je als boerin zoveel energie van, dan heb je wel heel veel zin om dit voort te zetten!! Dat gaan we dus zeker doen!

De boerenpicknicken blijven deze zomer! De eerst volgende mogelijkheden zijn woensdag 16, 23 en 30 juni. En op zaterdag 3 en 10 juli.


Een leermoment tijdens deze picknickdagen was, dat 3 tijdvakken per dag wel erg veel is. Voortaan per dag dus maar 1 of maximaal 2 tijdvakken mensen voor een rondleiding en een picknick.

Ook was het voor mensen niet altijd duidelijk dat het programma best lang is. Met gemak vertel ik een dag over onze koeien, ons bedrijf, onze bedrijfsvoering. En de vele mooie, interessante vragen maken dat we 1 tot

1,5 uur op de boerderij rondlopen en alles bekijken, voordat de bezoekers beginnen aan hun wandel- of fietstocht met picknick. Wellicht is het handig mensen hierop te attenderen! De website heb ik inmiddels met deze informatie aangepast en

we gaan voortaan voor de start van het programma even overleggen met de groep, zodat elke bezoeker naar eigen wens kan deelnemen aan een korte of lange rondleiding.


Fijne recensies, leuke posten en reacties, ze zijn zó leuk!!! Dat smaakt naar meer....We hopen dan ook dat we deze zomer ontzettend veel mensen mogen begroeten voor een boerenpicknick op onze boerderij!!
32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page