top of page

Evalueren educatie op de boerderij

Bijgewerkt op: 9 okt. 2020

Een jaar geleden ontving ik mijn eerste klas als educatieboerin. Ondanks deze lastige tijd, heb ik gelukkig toch al een mooi aantal groepen van de basisschool en middelbare school mogen ontvangen. Iets wat ik ontzettend leuk vind en wat ik nog graag vaak zou doen! Uit de enthousiaste reacties merk ik dat mensen tevreden zijn. Is dit wat ze verwachten? Hoe kan ik de boerderijlessen en rondleidingen nog verbeteren?

Mijn website is inmiddels ook al een poosje online en wat mij vooral bezig houdt is. Is mijn website toegankelijk? Kunnen mensen erop vinden wat ze zoeken? En stellen ze ook vragen als ze het antwoord niet vinden? Kan de website www.smelt-luttikhedde.com gemakkelijk gevonden worden als je een boerderij wilt bezoeken of een boerderijles wilt volgen? We horen het graag!! Alvast hartelijk dank voor jullie reacties.


Op bezoek geweest? Melkveebedrijf en Boerderij-Educatie Smelt-Luttikhedde wil graag je feedback. Post een review op ons profiel. https://g.page/SmeltLuttikhedde/review?rc

Wil je liever niet via Google posten, ook via de website is een evaluatieformulier in te vullen, dan is het niet openbaar.


25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page