top of page

Ons melkveebedrijf nu ook een eigen website

Bijgewerkt op: 8 nov. 2019

Vanaf september zijn klassen meer dan welkom op ons bedrijf, want inmiddels ben ik Educatie-boerin en verzorg ik met veel plezier voor alle basisschoolgroepen lessen, waarbij het belevend leren voorop staat. Enthousiaste leerlingen, die bezig zijn met de dieren en veel vragen stellen, maar ook zien waar hun eten vandaan komt, daar word ik heel blij van!

Natuurlijk hoop ik dat zich klassen melden via Boerderij-Educatie Nederland of www.kiekeboeren.nl, maar ook via onze eigen website kunnen schoolklassen of groepen een bezoek regelen. Wilt u meer informatie? U kunt mailen of bellen, dan kan ik u informeren over de mogelijkheden. Voor elke groep een les of bezoek op maat! #Boerderij-Educatie op ons melkveebedrijf


135 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page