top of page

Schooljaar 2022/2023

Het schooljaar is al weer even op gang. Het "normale" ritme inmiddels gevonden en de omslag van het weer, doet ons beseffen dat de zomervakantie echt achter ons ligt. Tijd om weer te investeren in schoolbezoeken. Het geven van educatielessen aan verschillende groepen blijft belangrijk en heel erg leuk! Er is zoveel niet bekend over de boerderij, voedsel en natuur en door het doen van allerlei praktische opdrachten leren kinderen heel erg veel.


Hoe weten scholen dat ze bij ons een educatief programma kunnen volgen dat niet alleen heel leerzaam, maar ook ontzettend leuk is? Facebook, mond-op-mond-reclame, bellen, post versturen, advertentie in de krant, je contacten even appen? We proberen van alles wat. Scholen bellen, appen naar bekenden, Facebook en af en toe een berichtje in de krant in de hoop dat elke school straks op de hoogte is van ons aanbod. En nog belangrijker, dat ze weten wat het inhoudt.


En we zijn natuurlijk aan het zoeken naar nieuwe opdrachten, aanvullingen, verbeteringen op onze lessen, zodat het ook voor groepen die als eens geweest zijn, uitdagend, leerzaam en leuk blijft.


We hopen dat dit schooljaar weer een heleboel groepen ons vinden en een onvergetelijke les beleven op onze boerderij! Zien we jou?!!83 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page