top of page

Sneeuw en ijs

Het is winter en dat zien we buiten dit jaar goed! Een witte wereld, prachtig in de schittering van de zon. Heerlijk om van dit weer te genieten. Corona lijkt nu even op de achtergrond te staan, maar helaas nog zo dichtbij.

In onze stal is het ook winter. Hoewel de koeien normaal via de waterleiding zelf in hun waterbehoefte kunnen voorzien, moeten we nu regelmatig grote bakken met water vullen, omdat een gedeelte bevroren is. De nodige ongemakken brengt de kou met zich mee, maar gelukkig geen echte problemen!


Hoewel we rond deze tijd van het jaar meestal geen bezoekers ontvangen, hoop ik dat we over niet al te lange tijd de eerste bezoekers weer mogen verwelkomen!

Of dat kan en mag, wanneer de besmettingen dalen en er steeds meer mensen zijn ingeënt, kan ik op dit moment niet inschatten. Desondanks blijf ik optimistisch, want gezond eten, bewegen, buiten spelen en leren over voeding blijft zeker in deze tijd ontzettend belangrijk.

Ben je alvast op zoek naar een leuk en leerzaam uitje met je klas of met een groep voor als het weer kan? Vrijblijvend kun je altijd informeren naar de mogelijkheden!

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page