top of page

Zomeractiviteiten
De vakanties staan voor de deur en dat betekent dat we op de boerderij even geen schoolklassen ontvangen, maar er is wel van alles te doen!

Zo organiseren we op zaterdag 13 juli en zaterdag 10 augustus een belevenisroute met een picknick. Tijdens de belevenisroute krijgt u een inkijkje in het boerenleven en zullen wij onze passie voor het vak met u delen. Natuurlijk zijn er voor de kinderen allerlei leuke opdrachten, zoals koemelken, koeknuffelen, voer en planten herkennen en zijn er nog meer leuke en leerzame opdrachten, waardoor het een unieke ervaring op de boerderij wordt. Een programma van ruim 3 uur, waarbij u de boerderij echt beleefd op unieke wijze.


Naast een educatieve doe-middag staat het proeven van allerlei lokale lekkernijen op het programma. Zuivelproducten van eigen koeien, maar ook lokale lekkernijen, zoals de bonbons van boerin Linda, fruit en groente uit Buurse en natuurlijk een lekker lokaal eitje!

Laat u verassen door deze lokale producten en plan uw bezoek tijdig!


Naast de belevenisroute met picknick doen we op woensdag 21 en vrijdag 23 augustus een rondleiding op onze boerderij. Voor een bedrag van 3 euro per persoon (vanaf 2 jaar) kan iedereen van 14:00 tot ongeveer 15:30 rondkijken op onze boerderij en natuurlijk alles vragen. Ook deze middag sluiten we af met wat drinken en wat lekkers, Aanmelden is ook voor deze rondleiding noodzakelijk.


Daarnaast hebben we voor groepen, vanaf 11 jaar, een uniek boerderijspel. Jullie gaan in groepen op zoek naar vermiste dieren, Groepen strijden tegen elkaar en proberen de raadsels op te lossen, zodat ze uiteindelijk als eerste de dieren vinden. Wil je dit boerderijspel spelen met een vriendengroep, een (sport)vereniging, of een andere groep, neem dan contact op voor de mogelijkheden deze zomer of in het najaar!


U bent van harte welkom op onze boerderij deze zomer!34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page